Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 kg kg | Pulpe de pui Pulpa de pui | |
5 g g | Cimbru Cimbru | |
Sare Sare | ||
Piper Piper | ||
200 ml ml | Ulei pentru prajit Ulei pentru prajit | |
4 catei catel | Usturoi Usturoi |
mamaliga
1 l l | Apa Apa | |
Sare Sare | ||
200 g g | Malai Malai |
mujdei
7 catei catel | Usturoi Usturoi | |
Sare Sare | ||
50 ml ml | Ulei Ulei | |
30 ml ml | Apa minerala Apa minerala |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPulpe de pui la ceaun cu usturoi si mamaliga
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pune pulpele de pui intr-un bol si asezoneaza-le cu cimbru proaspat, sare si piper.
Pune un vas pe foc (de tip ceaun sau de fonta), adauga uleiul si pulpele asezonate. Prajeste-le pe fiecare parte, la foc mic, timp de 6-7 minute, pana fac o crusta crocanta.
La final, adauga usturoiul tocat marunt, amesteca si adauga un capac. Scoate pulpele de pui pe o farfurie pe care ai pus un prosop de hartie si lasa-le la scurs bine.
Dupa ce ai pregatit pulpele, pregateste mamaliga. Pune apa intr-un vas, adauga sare si las-o sa dea intr-un clocot. Adauga malaiul si amesteca pana se ingroasa. Da mamaliga de pe foc si pregateste mujdeiul de usturoi.
Zdrobeste usturoiul cu presa de usturoi, pune-l intr-un bol, adauga sare si ulei, dar, treptat, amestecand pana se face ca o pasta. La final adauga apa minerala si gata mujdeiul.
Serveste cu pulpele de pui si mamaliga calda.
Pofta buna!