
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
20 g g | Patrunjel Patrunjel | |
100 g g | Paine Paine | |
Ulei Ulei | ||
1 bucati bucata | Ceapa Ceapa | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
1 bucati bucata | Carne de pui
Carne de pui (pui intreg) | |
25 g g | Unt Unt | |
100 ml ml | Apa Apa | |
Salata verde Salata verde | ||
2 bucati bucata | Rosii Rosie | |
1 fire fir | Ceapa verde Ceapa verde | |
Sare Sare | ||
Piper Piper | ||
Oregano Oregano | ||
Paine
Paine (taraneasca, pentru servit) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPui cu usturoi si ierburi
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pregateste umplutura pentru pui.
Pune intr-un chopper patrunjelul tocat marunt si painea taiata cubulete. Marunteste-le usor si apoi toarna compozitia intr-un bol.
Pune o tigaie pe foc, adauga ulei si ceapa tocata marunt. Caleste 1, 2 minute si apoi pune si usturoiul tocat marunt si mai caleste inca 1,2 minute. Adauga si amestecul de paine si patrunjel si mai lasa 1, 2 minute pe foc. Transfera amestecul intr-un bol.
Pune puiul intr-un vas termorezistent, unge-l cu untul care este la temperatura camerei, asezoneaza-l cu sare, piper si oregano si adauga cu o lingurita amestecul de paine, patrunjel, ceapa si usturoi in cavitatea puiului. Adauga 100 ml apa in vasul termorezistent si da-l la cuptor la 180 °C, timp de o ora si 20 minute.
Cand timp este puiul la cuptor, pregateste salata.
Pune intr-un bol salata verde, rosiile taiate cubulete, ceapa verde tocata, sare, piper, oregano, ulei si amesteca bine totul.
Dupa ce scoti puiul din cuptor, asezoneaza-l cu patrunjel tocat si serveste-l cu salata si paine taraneasca.
Pofta buna!