meriți să fii surprins
Pui cu usturoi si ierburi

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

20 g g Patrunjel Patrunjel
100 g g Paine Paine
Ulei Ulei
1 bucati bucata Ceapa Ceapa
2 catei catel Usturoi Usturoi
1 bucati bucata Carne de pui Carne de pui
(pui intreg)
25 g g Unt Unt
100 ml ml Apa Apa
Salata verde Salata verde
2 bucati bucata Rosii Rosie
1 fire fir Ceapa verde Ceapa verde
Sare Sare
Piper Piper
Oregano Oregano
Paine Paine
(taraneasca, pentru servit)

Pui cu usturoi si ierburi

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:55 h
(81)

Mod de preparare

Pregateste umplutura pentru pui.

Pune intr-un chopper patrunjelul tocat marunt si painea taiata cubulete. Marunteste-le usor si apoi toarna compozitia intr-un bol.

Pune o tigaie pe foc, adauga ulei si ceapa  tocata marunt. Caleste 1, 2 minute si apoi pune si usturoiul tocat marunt si mai caleste inca 1,2 minute. Adauga si amestecul de paine si patrunjel si mai lasa 1, 2 minute pe foc. Transfera amestecul intr-un bol.

Pune puiul intr-un vas termorezistent, unge-l cu untul care este la temperatura camerei, asezoneaza-l cu sare, piper si oregano si adauga cu o lingurita amestecul de paine, patrunjel, ceapa si usturoi in cavitatea puiului. Adauga 100 ml apa in vasul termorezistent si da-l la cuptor la 180 °C, timp de o ora si 20 minute.

Cand timp este puiul la cuptor, pregateste salata.

Pune intr-un bol salata verde, rosiile taiate cubulete, ceapa verde tocata, sare, piper, oregano, ulei si amesteca bine totul.

Dupa ce scoti puiul din cuptor, asezoneaza-l cu patrunjel tocat si serveste-l cu salata si paine taraneasca.

Pofta buna!

1 oferte

RoșiiRoșii
Roșii
22.02 - 25.02
-27%
8,99
6,49Lei