meriți să fii surprins
Rulada de porc cu branza Brie si sos de merisoare

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

4 felii felie Cotlet de porc Cotlet de porc
(fara os)
150 g g Branza Brie Branza Brie
(umpluta)
200 ml ml Sos de merisoare Sos de merisoare
80 g g Ceapa Ceapa
2 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
30 g g Busuioc Busuioc
2 catei catel Usturoi Usturoi
80 g g Unt Unt

Rulada de porc cu branza Brie si sos de merisoare

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:15 h
(47)

Mod de preparare

Luam feliile de cotlet de porc si le batem bine cu un ciocan de snitele si le masam bine cu sare si piper.

Tocam marunt ceapa, usturoiul si verdeata.

Asezam pe unul dintre capetele carnii bucatile de branza, verdeata, usturoiul si ceapa tocata marunt, apoi rulam bine si strans, direct in folie de aluminiu. Punem rulada la cuptor la 180°C timp de 60 de minute. 

Sosul de merisoare il punem la fiert la foc mic cu o lingura de unt. Imediat ce rulada este gata, o scoatem din folie si o asezam intr-o tigaie cu unt sa o rumenim. 

Taiem rulada rondele si o servim alaturi de sosul de merisoare. Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.