
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPenne cu ceapa verde
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Rosiile tocate si pasta de tomate se pun la fiert, în suc propriu. Se condimenteaza cu sare, piper, oregano si zahar si se lasa pe foc 5 - 10 minute, pâna capata un gust puternic.
Între timp, se fierb pastele în apa cu sare pâna când sunt bine facute, se clatesc sub jet de apa rece, se scurg bine si se lasa la racit. Ceapa verde se curata si se spala, se taie rondele si se prajeste 7 - 10 minute în unt fierbinte.
Se asaza, alternativ, straturi de paste, de ceapa si sos de rosii, într-un vas de copt uns. Se condimenteaza cu sare, piper si ghimbir ras.
Se marunteste brânza, se amesteca cu smântâna, lapte, sare si piper si se distribuie deasupra preparatului. Se introduce în cuptorul preîncalzit la 180°C. Se coace aproximativ 45 minute, pâna când amestecul devine crocant.