
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
400 g g | Paste tortellini Paste tortellini | |
0,5 cani cana | Pesmet Pesmet | |
0,5 cani cana | Faina alba de grau Faina alba de grau | |
2 bucati bucata | Oua Ou | |
2 linguri lingura | Condimente Condimente | |
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
1 cani cana | Ulei Ulei | |
0,5 cani cana | Parmezan ras Parmezan ras |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTortellini pane
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Mai intai pregatim tortellini: punem apa cu sare la fiert, cand apa fierbe adaugam tortellini si ii lasam sa fiarba 2 minute, exact asa cum scrie pe pachet.
Apoi ii scurgem intr-o sita si ii lasam sa se raceasca si sa se usuce putin. Seaparat, intr-un vas incapator, razuim grana padana apoi o amestecam cu pesmetul si condimentele.
Pregatim 2 boluri, unul cu faina, unul cu ouale batute. Dam tortellini prin faina, ii scuturam bine, pentru a indeparta excesul de faina, apoi ii dam prin ou si la final prin amestecul de pesmet.
Ii scuturam bine si ii prajim in ulei incins, pana sunt frumos rumeniti pe ambele parti, apoi ii scoatem pe hartie de bucatarie, pentru a absorbi excesul de ulei.
Sunt foarte buni si calzi si reci, dar trebuie sa recunosc ca nu ar strica sa ii incalziti un pic la microunde chiar inainte de a-i pune pe masa, tocmai pentru ca ricotta de la interior sa fie si mai cremoasa.
Din gama Lovilio gasiti si grana padana gata razuita, ca sa faca reteta si mai simpla, insa, la fel ca si in cazul altor ingredient (gen nucsoara, piper etc) eu prefer sa le folosesc proaspat razuite :)
Pofta buna si spor la pregatirile pentru Anul Nou!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.