meriți să fii surprins
Tortellini pane

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

400 g g Paste tortellini Paste tortellini
0,5 cani cana Pesmet Pesmet
0,5 cani cana Faina alba de grau Faina alba de grau
2 bucati bucata Oua Ou
2 linguri lingura Condimente Condimente
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
1 cani cana Ulei Ulei
0,5 cani cana Parmezan ras Parmezan ras

Tortellini pane

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(51)

Mod de preparare

Mai intai pregatim tortellini: punem apa cu sare la fiert, cand apa fierbe adaugam tortellini si ii lasam sa fiarba 2 minute, exact asa cum scrie pe pachet.

Apoi ii scurgem intr-o sita si ii lasam sa se raceasca si sa se usuce putin. Seaparat, intr-un vas incapator, razuim grana padana apoi o amestecam cu pesmetul si condimentele.

Pregatim 2 boluri, unul cu faina, unul cu ouale batute. Dam tortellini prin faina, ii scuturam bine, pentru a indeparta excesul de faina, apoi ii dam prin ou si la final prin amestecul de pesmet.

Ii scuturam bine si ii prajim in ulei incins, pana sunt frumos rumeniti pe ambele parti, apoi ii scoatem pe hartie de bucatarie, pentru a absorbi excesul de ulei.

Sunt foarte buni si calzi si reci, dar trebuie sa recunosc ca nu ar strica sa ii incalziti un pic la microunde chiar inainte de a-i pune pe masa, tocmai pentru ca ricotta de la interior sa fie si mai cremoasa.

Din gama Lovilio gasiti si grana padana gata razuita, ca sa faca reteta si mai simpla, insa, la fel ca si in cazul altor ingredient (gen nucsoara, piper etc) eu prefer sa le folosesc proaspat razuite :)

Pofta buna si spor la pregatirile pentru Anul Nou!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.