meriți să fii surprins
Pastrav cu ciuperci la gratar

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 bucati bucata Pastrav Pastrav
150 g g Cascaval Cascaval
350 g g Ciuperci Ciuperci
40 g g Usturoi Usturoi
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
1 bucati bucata Lamai Lamaie
40 ml ml Ulei de masline Ulei de masline

Pastrav cu ciuperci la gratar

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(0)

Mod de preparare

Pastravul se maseaza cu ulei de masline si se umple cu felii de lamaie. Se stropeste cu ulei de masline si se prajeste pe gratarul incins si foarte curat.

Pentru garnitura de ciuperci champignon se rade cascavalul si se amesteca impreuna cu usturoiul si mararul tocat marunt. Ciupercile se asaza pe gratarul incins mai intai cu palaria in jos, apoi se intorc si se pune mixul de cascaval peste ele. Se acopera ciupercile cu o tigaie intoarsa pentru a obtine efectul de cuptor si se lasa pana cand se topeste cascavalul!

Se serveste alaturi de un sprit si de o salata de vara!

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei