
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Pastrav Pastrav | |
150 g g | Cascaval Cascaval | |
350 g g | Ciuperci Ciuperci | |
40 g g | Usturoi Usturoi | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
40 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPastrav cu ciuperci la gratar
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pastravul se maseaza cu ulei de masline si se umple cu felii de lamaie. Se stropeste cu ulei de masline si se prajeste pe gratarul incins si foarte curat.
Pentru garnitura de ciuperci champignon se rade cascavalul si se amesteca impreuna cu usturoiul si mararul tocat marunt. Ciupercile se asaza pe gratarul incins mai intai cu palaria in jos, apoi se intorc si se pune mixul de cascaval peste ele. Se acopera ciupercile cu o tigaie intoarsa pentru a obtine efectul de cuptor si se lasa pana cand se topeste cascavalul!
Se serveste alaturi de un sprit si de o salata de vara!