meriți să fii surprins
Dorada umpluta pe gratar

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

4 bucati bucata Dorada Dorada
120 g g Usturoi Usturoi
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
1 bucati bucata Lamai Lamaie
120 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
150 g g Rosii cherry Rosii cherry
1 legaturi legatura Ceapa verde Ceapa verde
500 ml ml Bere Bere

Dorada umpluta pe gratar

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(4)

Mod de preparare

Se spala dorada si se sterge cu un prosop umed. Se pun usturoiul tocat marunt, frunzele de marar si feliile de lamaie in burta pestelui care se stropeste apoi cu ulei de masline.

Rosiile cherry si ceapa verde se coc pe gratarul incins. Se aseaza pestele pe gratarul incins si nu se intoarce pana in momentul in care acesta nu iti permite sa il intorci. Altfel, daca se lipeste pielea de gratar, inseamna ca nu este gatita.

Cand pestele este intors pe ambele parti si este crocant, se stropeste cu berea rece. Se mai lasa 3 minute pe grill si se poate servi cu ceapa si rosiile cherry coapte. Se serveste neaparat cu bere rece.

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei