
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Dorada Dorada | ||
120 g g | Usturoi Usturoi | ||
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | ||
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | ||
120 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
150 g g | Rosii cherry Rosii cherry | ||
1 legaturi legatura | Ceapa verde Ceapa verde | ||
500 ml ml | Bere Bere |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listDorada umpluta pe gratar
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se spala dorada si se sterge cu un prosop umed. Se pun usturoiul tocat marunt, frunzele de marar si feliile de lamaie in burta pestelui care se stropeste apoi cu ulei de masline.
Rosiile cherry si ceapa verde se coc pe gratarul incins. Se aseaza pestele pe gratarul incins si nu se intoarce pana in momentul in care acesta nu iti permite sa il intorci. Altfel, daca se lipeste pielea de gratar, inseamna ca nu este gatita.
Cand pestele este intors pe ambele parti si este crocant, se stropeste cu berea rece. Se mai lasa 3 minute pe grill si se poate servi cu ceapa si rosiile cherry coapte. Se serveste neaparat cu bere rece.
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.