meriți să fii surprins
Pastrav in saramura

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

400 ml ml Apa Apa
6 bucati bucata Rosii Rosie
2 bucati bucata Ardei capia Ardei capia
Maghiran Maghiran
(dupa gust)
1 linguri lingura Capere Capere
2 linguri lingura Otet alb Otet alb
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust)
1 bucati bucata Ardei iute Ardei iute
Patrunjel Patrunjel
(dupa gust)
5 catei catel Usturoi Usturoi
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
3 bucati bucata Lamai Lamaie
1 linguri lingura Pasta de ardei Pasta de ardei
(dulce )
1 linguri lingura Pasta de rosii Pasta de rosii
4 bucati bucata Pastrav Pastrav
300 g g Rosii Rosie

Pastrav in saramura

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(1)

Mod de preparare

1. Preparam sosul, punand toate ingredientele la fiert, la foc foarte mic, dupa ce in prealabil le-am curatat si tocat (rosiile si ardeii bucati nu foarte mici).

2. Intre timp, facem o pasta cu toate ingredientele pentru pastrav, mai putin lamaia, pe care o taiem rondele. Ungem bine interiorul pastravului cu pasta obtinuta, apoi introducem in bucatile de peste cate o felie de lamaie. Punem pastravul pe gratar si cand s-a format o crusta in exterior, dar nu este inca foarte bine facut in interior, il asezam intr-o tava si il acoperim cu sos, apoi il introducem la cuptorul preincalzit la 200° C pentru aproximativ 15 minute, ungandu-l din cand in cand cu sosul din tava. Daca sosul scade prea mult, mai adaugam un pic de apa.

3. Pestele se serveste intr-o farfurie adanca cu doua felii de paine prajita si un strop de ulei de masline.

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei