Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPastrav in saramura
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Preparam sosul, punand toate ingredientele la fiert, la foc foarte mic, dupa ce in prealabil le-am curatat si tocat (rosiile si ardeii bucati nu foarte mici).
2. Intre timp, facem o pasta cu toate ingredientele pentru pastrav, mai putin lamaia, pe care o taiem rondele. Ungem bine interiorul pastravului cu pasta obtinuta, apoi introducem in bucatile de peste cate o felie de lamaie. Punem pastravul pe gratar si cand s-a format o crusta in exterior, dar nu este inca foarte bine facut in interior, il asezam intr-o tava si il acoperim cu sos, apoi il introducem la cuptorul preincalzit la 200° C pentru aproximativ 15 minute, ungandu-l din cand in cand cu sosul din tava. Daca sosul scade prea mult, mai adaugam un pic de apa.
3. Pestele se serveste intr-o farfurie adanca cu doua felii de paine prajita si un strop de ulei de masline.
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.