
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
400 ml ml | Apa Apa | |
306 bucati bucata | Rosii Rosie | |
2 bucati bucata | Ardei capia Ardei capia | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
Patrunjel
Patrunjel (dupa gust) | ||
Maghiran
Maghiran (dupa gust) | ||
1 linguri lingura | Capere Capere | |
2 linguri lingura | Otet alb Otet alb | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust) | ||
1 bucati bucata | Ardei iute Ardei iute | |
3 catei catel | Usturoi Usturoi | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
2 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
1 linguri lingura | Pasta de ardei
Pasta de ardei (dulce ) | |
1 linguri lingura | Pasta de rosii Pasta de rosii | |
4 bucati bucata | Pastrav Pastrav |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPastrav in saramura
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Preparam sosul, punand toate ingredientele la fiert, la foc foarte mic, dupa ce in prealabil le-am curatat si tocat (rosiile si ardeii bucati nu foarte mici).
2. Intre timp, facem o pasta cu toate ingredientele pentru pastrav, mai putin lamaia, pe care o taiem rondele. Ungem bine interiorul pastravului cu pasta obtinuta, apoi introducem in bucatile de peste cate o felie de lamaie. Punem pastravul pe gratar si cand s-a format o crusta in exterior, dar nu este inca foarte bine facut in interior, il asezam intr-o tava si il acoperim cu sos, apoi il introducem la cuptorul preincalzit la 200° C pentru aproximativ 15 minute, ungandu-l din cand in cand cu sosul din tava. Daca sosul scade prea mult, mai adaugam un pic de apa.
3. Pestele se serveste intr-o farfurie adanca cu doua felii de paine prajita si un strop de ulei de masline.
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.