meriți să fii surprins
Crap la gratar cu legume aromate

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 kg kg Crap file Crap file
2 bucati bucata Lamai Lamaie
2 legaturi legatura Marar Marar
2 bucati bucata Dovlecei Dovlecel
2 bucati bucata Ardei gras Ardei gras
(rosu)
2 catei catel Usturoi Usturoi
1 lingurite lingurita Ulei de masline Ulei de masline

Crap la gratar cu legume aromate

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:30 h
(19)

Mod de preparare

Pestele se spala si se tamponeaza cu un servet uscat. Preparam o marinada simpla din zeama de la cele doua lamai si mararul tocat marunt, cu care scaldam bucatile de peste. Le lasam la marinat in frigider timp de 1 h. Dupa ce scoatem pestele de la marinat, il punem pe gratar si il lasam sa se patrunda, cate 5 miute pe fiecare parte.

Pentru garnitura, taiem dovleceii rondele, iar iardeii fasii. Stropim toate legumele cu ulei de masline si le presaram cu usturoiul tocat marunt, apoi le punem si pe acestea pe gratar pana cand se patrund si se inmoaie usor.

Pestele se serveste alaturi de legumele pe gratar si 1-2 felii de lamaie, dar si langa o bere blonda savuroasa. Pofta buna va doresc!