
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 kg kg | Crap file Crap file | |
2 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
2 legaturi legatura | Marar Marar | |
2 bucati bucata | Dovlecei Dovlecel | |
2 bucati bucata | Ardei gras
Ardei gras (rosu) | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
1 lingurite lingurita | Ulei de masline Ulei de masline |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCrap la gratar cu legume aromate
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pestele se spala si se tamponeaza cu un servet uscat. Preparam o marinada simpla din zeama de la cele doua lamai si mararul tocat marunt, cu care scaldam bucatile de peste. Le lasam la marinat in frigider timp de 1 h. Dupa ce scoatem pestele de la marinat, il punem pe gratar si il lasam sa se patrunda, cate 5 miute pe fiecare parte.
Pentru garnitura, taiem dovleceii rondele, iar iardeii fasii. Stropim toate legumele cu ulei de masline si le presaram cu usturoiul tocat marunt, apoi le punem si pe acestea pe gratar pana cand se patrund si se inmoaie usor.
Pestele se serveste alaturi de legumele pe gratar si 1-2 felii de lamaie, dar si langa o bere blonda savuroasa. Pofta buna va doresc!