
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 bucati bucata | Ceapa Ceapa | ||
2 bucati bucata | Pastrav Pastrav | ||
Sare Sare | |||
Piper Piper | |||
250 ml ml | Vin alb Vin alb | ||
60 g g | Unt Unt | ||
300 g g | Ciuperci Ciuperci | ||
50 ml ml | Vin alb Vin alb | ||
150 ml ml | Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listFile de pastrav curcubeu cu ciuperci si sos alb
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Eviscereaza pastravii, curata-i cu grija de solzi, spala-i si zvanta-i cu un servet.
Taie ceapa marunt si pune-o in doua vase termorezistente.
Adauga pastravii. Asezoneaza cu sare si piper. Apoi, adauga 250ml vin alb sec. Acopera cu folie de aluminiu si da la cuptor, in cuptorul preincalzit la 180°C, timp de 25-30 minute.
Pentru sos, pune o tigaie pe foc, adauga untul si lasa-l sa se topeasca. Cand s-a topit, adauga ciupercile taiate felii. Asezoneaza cu sare si piper si amesteca pana se inmoaie si isi lasa putina zeama. Apoi, adauga 50 ml vin alb sec si amesteca pana se evapora vinul.
Adauga si smantana pentru gatit, mai lasa putin pe foc si apoi serveste impreuna cu pastravul curcubeu.
Presara patrunjel proaspat tocat peste ciuperci. Poti savura cu un pahar de vin alb alaturi.
Pofta buna!