meriți să fii surprins
File de pastrav curcubeu cu ciuperci si sos alb

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

2 bucati bucata Ceapa Ceapa
2 bucati bucata Pastrav Pastrav
Sare Sare
Piper Piper
250 ml ml Vin alb Vin alb
60 g g Unt Unt
300 g g Ciuperci Ciuperci
50 ml ml Vin alb Vin alb
150 ml ml Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit

File de pastrav curcubeu cu ciuperci si sos alb

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:10 h
(103)

Mod de preparare

Eviscereaza pastravii, curata-i cu grija de solzi, spala-i si zvanta-i cu un servet.

Taie ceapa marunt si pune-o in doua vase termorezistente.

Adauga pastravii. Asezoneaza cu sare si piper. Apoi, adauga 250ml vin alb sec. Acopera cu folie de aluminiu si da la cuptor, in cuptorul preincalzit la 180°C, timp de 25-30 minute.

Pentru sos, pune o tigaie pe foc, adauga untul si lasa-l sa se topeasca. Cand s-a topit, adauga ciupercile taiate felii. Asezoneaza cu sare si piper si amesteca pana se inmoaie si isi lasa putina zeama. Apoi, adauga 50 ml vin alb sec si amesteca pana se evapora vinul.

Adauga si smantana pentru gatit, mai lasa putin pe foc si apoi serveste impreuna cu pastravul curcubeu.

Presara patrunjel proaspat tocat peste ciuperci. Poti savura cu un pahar de vin alb alaturi.

Pofta buna!

1 oferte

Smântână pentru frișcă / gătitSmântână pentru frișcă / gătit
Smântână pentru frișcă / gătit
26.09 - 02.10
-25%
11,99
8,99Lei