
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Crap Crap | |
250 g g | Malai Malai | |
150 g g | Pesmet Pesmet | |
3 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
0,5 capatani capanata | Usturoi Usturoi | |
15 g g | Busuioc Busuioc | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCrap in crusta de ierburi
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se fileteaza si dezoseaza crapul. Se toata usturoiul, patrunjelul si busuiocul si se amesteca intr-un bol cu coaja de lamaie rasa, uleiul de masline, malaiul si pesmetul. Se amesteca si se omogenizeaza, apoi se adauga sucul de lamaie.
Fileul de peste se presara cu sare si piper, se maseaza cu putin ulei de masline, dupa aceea se trece fileul prin amestecul de malai si verdeata. Se aseaza pe gratarul incins, curatat si uns cu grasime. Se serveste langa un sprit :) Pofta buna!