
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 kg kg | Ceafa de porc Ceafa de porc | |
250 g g | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
2 bucati bucata | Bere Bere | |
30 g g | Cimbru Cimbru | |
1 capatani capanata | Usturoi Usturoi | |
2 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
2 bucati bucata | Vinete Vanata | |
150 g g | Smantana 20% Smantana 20% | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCeafa de porc marinata in bere
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o tava adanca se asaza ceafa de porc feliata si se acopera cu ulei de masline, legaturi de patrunjel intregi, ceapa taiata julienne gros, usturoi zdrobit si cimbru. Se amesteca bine, se toarna berea cat sa acopere toate ingredientele. Berea ajuta la fragezirea carnii si la formarea unei cruste crocante.
Se lasa la marinat minimum 2 ore, iar dupa aceea ceafa de porc se poate praji pe gratarul incins. Marinata se poate folosi pentru maximum 7 zile, atata timp cat se tine in frigider la minimum 4?C.
Se serveste alaturi de vinete coapte pe gratar cu usturoi si smantana. Pofta buna!