meriți să fii surprins
Cotlet de porc marinat in mustar cu salata de ardei copti

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

800 g g Cotlet de porc Cotlet de porc
100 g g Mustar Mustar
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
(radacina)
50 g g Usturoi Usturoi
5 g g Busuioc Busuioc
1 bucati bucata Salata verde Salata verde
150 g g Masline Masline
500 g g Ardei gras Ardei gras
100 g g Ceapa rosie Ceapa rosie
150 g g Castraveti Castravete

Cotlet de porc marinat in mustar cu salata de ardei copti

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:30 h
(1)

Mod de preparare

Cotletul de porc se lasa la marinat in mustar, patrunjel tocat marunt, usturoi tocat marunt si busuioc tocat, timp de 2 ore la frigider. Intre timp se pregateste salata.

Ardeii se coc pe gratarul incins, dupa care ii curatam si tocam ardeii julienne subtire. Salata verde o spalam, o uscam si o rupem bucati mici. Amestecam salata cu ardeii copti taiati, maslinele, ceapa rosie taiata rondele subtiri si castravetii taiati cuburi mici.

Pe un gratar incins prajim cotletul de porc pe ambele parti si servim pe aceeasi farfurie cu salata. Neaparat si de nelipsit berea rece si proaspata si mustarul dulce.

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.