
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCotlet de porc marinat in mustar cu salata de ardei copti
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Cotletul de porc se lasa la marinat in mustar, patrunjel tocat marunt, usturoi tocat marunt si busuioc tocat, timp de 2 ore la frigider. Intre timp se pregateste salata.
Ardeii se coc pe gratarul incins, dupa care ii curatam si tocam ardeii julienne subtire. Salata verde o spalam, o uscam si o rupem bucati mici. Amestecam salata cu ardeii copti taiati, maslinele, ceapa rosie taiata rondele subtiri si castravetii taiati cuburi mici.
Pe un gratar incins prajim cotletul de porc pe ambele parti si servim pe aceeasi farfurie cu salata. Neaparat si de nelipsit berea rece si proaspata si mustarul dulce.
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.