
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
400 ml ml | Frisca lichida Frisca lichida | |
1 plicuri plic | Zahar vanilat Zahar vanilat | |
80 g g | Zahar pudra Zahar pudra | |
500 g g | Capsuni Capsuni | |
7 ml ml | Zeama de lamaie Zeama de lamaie | |
10 g g | Gelatina alimentara Gelatina alimentara |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMousse de capsuni
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pune smantana pentru frisca intr-un bol si mixeaza. Cand s-a intarit, adauga zaharul vanilinat si zaharul pudra si mai mixeaza putin pana se incorporeaza.
Cat pregatesti piureul de capsuni, da frisca la frigider.
Pune capsunile spalate si taiate cubulete intr-un blender. Adauga si putina zeama de lamaie si blenduieste bine pana obtii un piure de capsuni.
Hidrateaza gelatina in 50 ml de apa rece si cand este hidratata, topeste-o pe baie de aburi.
Intr-un bol mare, adauga piureul de capsuni, gelatina hidratata si topita si frisca batuta. Amesteca usor cu o spatula pana se obtine mousse-ul de capsuni.
Pregateste paharele in care pui mousse-ul de capsuni. Pune pe fundul paharului piure de capsuni, apoi mousse de capsuni si da la frigider pentru cateva ore.
Apoi, scoti paharele cu mousse, decorezi cu capsuni si servesti.
Pofta buna!