meriți să fii surprins
Mousse de capsuni

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

400 ml ml Frisca lichida Frisca lichida
1 plicuri plic Zahar vanilat Zahar vanilat
80 g g Zahar pudra Zahar pudra
500 g g Capsuni Capsuni
7 ml ml Zeama de lamaie Zeama de lamaie
10 g g Gelatina alimentara Gelatina alimentara

Mousse de capsuni

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

15 min
(166)

Mod de preparare

Pune smantana pentru frisca intr-un bol si mixeaza. Cand s-a intarit, adauga zaharul vanilinat si zaharul pudra si mai mixeaza putin pana se incorporeaza.

Cat pregatesti piureul de capsuni, da frisca la frigider.

Pune capsunile spalate si taiate cubulete intr-un blender. Adauga si putina zeama de lamaie si blenduieste bine pana obtii un piure de capsuni.

Hidrateaza gelatina in 50 ml de apa rece si cand este hidratata, topeste-o pe baie de aburi.

Intr-un bol mare, adauga piureul de capsuni, gelatina hidratata si topita si frisca batuta. Amesteca usor cu o spatula pana se obtine mousse-ul de capsuni.

Pregateste paharele in care pui mousse-ul de capsuni. Pune pe fundul paharului piure de capsuni, apoi mousse de capsuni si da la frigider pentru cateva ore.

Apoi, scoti paharele cu mousse, decorezi cu capsuni si servesti.

Pofta buna!