
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente
1 kg kg | Fructe congelate Fructe congelate | |
100 g g | Zahar brun Zahar brun | |
3 linguri lingura | Amidon Amidon | |
300 g g | Faina Faina | |
150 g g | Zahar brun Zahar brun | |
100 g g | Alune de padure
Alune de padure (macinate) | |
250 g g | Unt Unt | |
2 lingurite lingurita | Scortisoara macinata Scortisoara macinata |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCrumble cu fructe congelate
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Intr-o oala cu fund dublu, pune fructele congelate, 100g zahar brun, amidonul. Amesteca, pune la foc mediu. Fierbe circa 15 minute sau pana se formeaza un jeleu.
Intre timp, incinge cuptorul la 180°C si unge cu unt o tava de 20x30cm.

Pasul 2
Pentru toping, taie untul rece cubulete. Amesteca cu faina, 150g zahar brun, alunele si scortisoara. Amesteca cu mana pana ai un aluat pe care il poti strange intre degete.
Toarna in tava fructele, pune deasupra aluatul pregatit. Foloseste o lingura pentru inghetata sau fa bulgarasi de aluat cu mana.
Coace crumble cu fructe congelate 20-25 minute sau pana aluatul este crocant.

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.