meriți să fii surprins
Creveti toscani cremosi

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

500 g g Spaghete Spaghete
(pentru servit)
Ulei Ulei
600 g g Creveti Creveti
(prefierti)
Sare Sare
Piper Piper
30 g g Unt Unt
4 catei catel Usturoi Usturoi
40 g g Rosii uscate Rosii uscate
10 g g Faina Faina
500 g g Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit
50 g g Parmezan Parmezan
300 g g Spanac Spanac

Creveti toscani cremosi

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

25 min
(253)

Mod de preparare

Pentru inceput, fierbe spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj. Cu spaghete servesti crevetii toscani cremosi.

Dupa ce ai fiert spaghetele, curata crevetii, spala-i, usca-i si apoi pune o tigaie pe foc, adauga uleiul, crevetii, asezoneaza cu sare si piper si prajeste-i timp de 3-4 minute pe ambele parti. Scoate-i pe o farfurie si ocupa-te de sosul cremos.

Pune untul intr-o tigaie, adauga usturoiul, rosiile uscate si caleste-le timp de 1 minut. Adauga faina si amesteca, smantana pentru gatit si parmezanul. Asezoneaza cu sare si piper, amesteca si lasa sa fiarba pana se ingroasa.

Adauga spanacul spalat si uscat si mai lasa sa fiarba pana se inmoaie, adica aproximativ 1 minut. Apoi adauga si crevetii prajiti si amestecati bine astfel incat sa fie acoperiti de sos.

Serveste cu spaghetele pregatite la inceput. Pofta buna!