
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Spaghete
Spaghete (pentru servit) | |
Ulei Ulei | ||
600 g g | Creveti
Creveti (prefierti) | |
Sare Sare | ||
Piper Piper | ||
30 g g | Unt Unt | |
4 catei catel | Usturoi Usturoi | |
40 g g | Rosii uscate Rosii uscate | |
10 g g | Faina Faina | |
500 g g | Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit | |
50 g g | Parmezan Parmezan | |
300 g g | Spanac Spanac |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCreveti toscani cremosi
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pentru inceput, fierbe spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj. Cu spaghete servesti crevetii toscani cremosi.
Dupa ce ai fiert spaghetele, curata crevetii, spala-i, usca-i si apoi pune o tigaie pe foc, adauga uleiul, crevetii, asezoneaza cu sare si piper si prajeste-i timp de 3-4 minute pe ambele parti. Scoate-i pe o farfurie si ocupa-te de sosul cremos.
Pune untul intr-o tigaie, adauga usturoiul, rosiile uscate si caleste-le timp de 1 minut. Adauga faina si amesteca, smantana pentru gatit si parmezanul. Asezoneaza cu sare si piper, amesteca si lasa sa fiarba pana se ingroasa.
Adauga spanacul spalat si uscat si mai lasa sa fiarba pana se inmoaie, adica aproximativ 1 minut. Apoi adauga si crevetii prajiti si amestecati bine astfel incat sa fie acoperiti de sos.
Serveste cu spaghetele pregatite la inceput. Pofta buna!