meriți să fii surprins
Guguluf cu cacao, gem de coacaze negre si glazura de cacao

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

100 g g Miez de nuca Miez de nuca
200 g g Zahar Zahar
100 g g Cacao Cacao
200 ml ml Apa Apa
200 ml ml Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
200 g g Faina Faina
2 plicuri plic Zahar vanilat Zahar vanilat
1 plicuri plic Praf de copt Praf de copt
150 g g Gem de coacaze Gem de coacaze
Afine Afine
(pentru decor)

Guguluf cu cacao, gem de coacaze negre si glazura de cacao

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:10 h
(150)

Mod de preparare

Pune nuca intr-un vas si rumeneste-o putin. Apoi, las-o la racit si toac-o grosier.

Intr-un vas, adauga zaharul si cacaua. Amesteca si apoi pune apa si uleiul. Omogenizeaza bine cu un tel. Da intr-un clocot si apoi lasa la racit. Pune deoparte 100 g pentru glazura finala.

Intr-un bol adauga faina, zaharul vanilinat, praful de copt, miezul de nuca rumenit si amesteca. Apoi adauga glazura pregatita la inceput si gemul de coacaze negre. Omogenizeaza bine totul si toarna in forma de guguluf unsa cu ulei. Da la cuptor, in cuptorul preincalzit la 180°C, timp de 45-50 minute.

Dupa ce l-ai scos de la cuptor, lasa-l putin la racit si apoi toarna din glazura pe care ai pastrat-o. Decoreaza cu afine si pudreaza cu zahar pudra.

Pofta buna!

1 oferte

Ulei de floarea-soareluiUlei de floarea-soarelui
Ulei de floarea-soarelui
22.04 - 28.04
Stoc limitat!*
4,45Lei