meriți să fii surprins
Cos brownie cu inghetata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

125 g g Unt Unt
100 g g Zahar Zahar
2 bucati bucata Oua Ou
125 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
(000)
60 g g Cacao Cacao
1 pachete pachet Praf de copt Praf de copt
1 praf praf Sare de mare Sare de mare
2 lingurite lingurita Esenta de vanilie Esenta de vanilie
1 cutii cutie Inghetata Inghetata

Cos brownie cu inghetata

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(3)

Mod de preparare

Intr-un bol, adaugati untul, zaharul, ouale, faina, cacao, vanilia, praful de copt, sarea, esenta de vanilie si mixati foarte bine totul pana obtineti un aluat omogen.

Puneti aluatul in formele ramekin si ungeti cu ulei vegetal fundul unor paharele mici (atentie, trebuie sa fie termorezistente) si fixate-le in aluat (pe centru). Bagati la cuptor, la 180 grade C timp de 25 minute.

Le scoateti, le lasati putin la racit si apoi puneti o cupa de inghetata. Topiti ciocolata si turnati peste inghetata. Ornati cu frunze de menta.