
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
125 g g | Unt Unt | ||
100 g g | Zahar Zahar | ||
2 bucati bucata | Oua Ou | ||
125 g g | Faina alba de grau
Faina alba de grau (000) | ||
60 g g | Cacao Cacao | ||
1 pachete pachet | Praf de copt Praf de copt | ||
1 praf praf | Sare de mare Sare de mare | ||
2 lingurite lingurita | Esenta de vanilie Esenta de vanilie | ||
1 cutii cutie | Inghetata Inghetata |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCos brownie cu inghetata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-un bol, adaugati untul, zaharul, ouale, faina, cacao, vanilia, praful de copt, sarea, esenta de vanilie si mixati foarte bine totul pana obtineti un aluat omogen.
Puneti aluatul in formele ramekin si ungeti cu ulei vegetal fundul unor paharele mici (atentie, trebuie sa fie termorezistente) si fixate-le in aluat (pe centru). Bagati la cuptor, la 180 grade C timp de 25 minute.
Le scoateti, le lasati putin la racit si apoi puneti o cupa de inghetata. Topiti ciocolata si turnati peste inghetata. Ornati cu frunze de menta.