
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
200 g g | Biscuiti Biscuiti | |
100 g g | Unt
Unt (topit) | |
250 g g | Branza proaspata
Branza proaspata (cottage) | |
250 g g | Branza mascarpone Branza mascarpone | |
70 g g | Zahar pudra Zahar pudra | |
20 g g | Cappuccino pudra Cappuccino pudra | |
3 ml ml | Cafea Cafea | |
50 ml ml | Apa Apa | |
10 g g | Gelatina alimentara Gelatina alimentara | |
250 g g | Frisca Frisca | |
200 g g | Frisca Frisca | |
Cacao Cacao |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCheesecake cappuccino
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Pune biscuitii cu crema intr-un chopper si marunteste-i. Apoi, pune-i intr-un bol.
Topeste untul si adauga-l peste biscuitii maruntiti. Amesteca bine si pune amestecul de biscuiti cu unt intr-o tava cu pereti detasabili, tava tapetata cu hartie de copt.
Preseaza bine amestecul de biscuiti si apoi da tava la frigider pana pregatesti crema.
Pasul 2
Pune gelatina la hidratat in 50 ml apa si las-o 10 minute. Apoi, pune gelatina pe baie de aburi amestecand usor pana se dizolva complet.
Intr-un bol, adauga branza cottage, mascarpone, zaharul pudra si mixeaza pana se omogenizeaza.
Apoi, adauga pudra cappuccino, cafeaua si mixeaza din nou pana se omogenizeaza. Adauga gelatina hidratata si incorporeaz-o cu ajutorul unei spatule. La final adauga frisca si incorporeaz-o si pe ea cu ajutorul spatulei.
Adauga crema pregatita peste stratul de biscuiti (pe care ii scoti de la frigider). Niveleaza cu o spatula si da din nou la frigider timp de 4 ore sau peste noapte.
Pasul 3
A doua zi, il scoti si ornezi cu frisca si pudrezi cu cacao.
Servesti alaturi de o ceasca de cappuccino.
Pofta buna!