meriți să fii surprins
Cheesecake cappuccino

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

200 g g Biscuiti Biscuiti
100 g g Unt Unt
(topit)
250 g g Branza proaspata Branza proaspata
(cottage)
250 g g Branza mascarpone Branza mascarpone
70 g g Zahar pudra Zahar pudra
20 g g Cappuccino pudra Cappuccino pudra
3 ml ml Cafea Cafea
50 ml ml Apa Apa
10 g g Gelatina alimentara Gelatina alimentara
250 g g Frisca Frisca
200 g g Frisca Frisca
Cacao Cacao

Cheesecake cappuccino

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

35 min
(212)

Mod de preparare

Pasul 1

Pune biscuitii cu crema intr-un chopper si marunteste-i. Apoi, pune-i intr-un bol.

Topeste untul si adauga-l peste biscuitii maruntiti. Amesteca bine si pune amestecul de biscuiti cu unt intr-o tava cu pereti detasabili, tava tapetata cu hartie de copt.

Preseaza bine amestecul de biscuiti si apoi da tava la frigider pana pregatesti crema.

Pasul 2

Pune gelatina la hidratat in 50 ml apa si las-o 10 minute. Apoi, pune gelatina pe baie de aburi amestecand usor pana se dizolva complet.

Intr-un bol, adauga branza cottage, mascarpone, zaharul pudra si mixeaza pana se omogenizeaza.

Apoi, adauga pudra cappuccino, cafeaua si mixeaza din nou pana se omogenizeaza. Adauga gelatina hidratata si incorporeaz-o cu ajutorul unei spatule. La final adauga frisca si incorporeaz-o si pe ea cu ajutorul spatulei.

Adauga crema pregatita peste stratul de biscuiti (pe care ii scoti de la frigider). Niveleaza cu o spatula si da din nou la frigider timp de 4 ore sau peste noapte.

Pasul 3

A doua zi, il scoti si ornezi cu frisca si pudrezi cu cacao.

Servesti alaturi de o ceasca de cappuccino.

Pofta buna!

Cheesecake cappuccino
35 min

Cheesecake cappuccino

Ingrediente

Biscuiti
200 g
Unt (topit)
100 g
Branza proaspata (cottage)
250 g
Branza mascarpone
250 g
Zahar pudra
70 g
Cappuccino pudra
20 g
Cafea
3 ml
Apa
50 ml
Gelatina alimentara
10 g
Frisca
250 g
Frisca
200 g
Cacao
Cheesecake cappuccino
10 min

Pasul 1

Blat cheesecake cappuccino

Pune biscuitii cu crema intr-un chopper si marunteste-i. Apoi, pune-i intr-un bol.

Topeste untul si adauga-l peste biscuitii maruntiti. Amesteca bine si pune amestecul de biscuiti cu unt intr-o tava cu pereti detasabili, tava tapetata cu hartie de copt.

Preseaza bine amestecul de biscuiti si apoi da tava la frigider pana pregatesti crema.

Biscuiti: 200 g
Unt (topit): 100 g
Cheesecake cappuccino
20 min

Pasul 2

Crema cheesecake cappuccino

Pune gelatina la hidratat in 50 ml apa si las-o 10 minute. Apoi, pune gelatina pe baie de aburi amestecand usor pana se dizolva complet.

Intr-un bol, adauga branza cottage, mascarpone, zaharul pudra si mixeaza pana se omogenizeaza.

Apoi, adauga pudra cappuccino, cafeaua si mixeaza din nou pana se omogenizeaza. Adauga gelatina hidratata si incorporeaz-o cu ajutorul unei spatule. La final adauga frisca si incorporeaz-o si pe ea cu ajutorul spatulei.

Adauga crema pregatita peste stratul de biscuiti (pe care ii scoti de la frigider). Niveleaza cu o spatula si da din nou la frigider timp de 4 ore sau peste noapte.

Branza proaspata (cottage): 250 g
Branza mascarpone: 250 g
Zahar pudra: 70 g
Cappuccino pudra: 20 g
Cafea: 3 ml
Apa: 50 ml
Gelatina alimentara: 10 g
Frisca: 250 g
Cheesecake cappuccino
5 min

Pasul 3

Decor cheesecake cappuccino

A doua zi, il scoti si ornezi cu frisca si pudrezi cu cacao.

Servesti alaturi de o ceasca de cappuccino.

Pofta buna!

Frisca: 200 g
Cacao
Cheesecake cappuccino

Feedback

Cum ti-a placut sa gatesti cu noi?

1
2
3