
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFursecuri cu portocale
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pune untul (care este la temperatura camerei) intr-un bol. Adauga zaharul pudra si omogenizeaza foarte bine cu ajutorul unei spatule. Adauga zaharul vanilinat, coaja de portocala, oul (intreg), galbenusul, sucul de portocala si mixeaza bine. Adauga faina, turmericul si praful de copt. Amesteca totul cu o spatula. Da amestecul obtinut la frigider pentru 30 de minute.
Din aluatul scos de la frigider, incepe sa formezi fursecurile cu ajutorul unei lingurite. Ia cate o lingurita din aluat, formeaza o bila, tavaleste-o prin zahar brun, apoi prin zahar pudra si pune bilele formate pe un tocator.
Cand ai terminat tot aluatul, pune bilele din nou la frigider pentru inca 15-20 de minute.
Dupa cele 20 de minute, pregateste o tava tapetata cu hartie de copt, transfera bilele de aluat in tava si da-le la cuptor, in cuptorul preincalzit, la 175°C, cu ventilatie, pentru 10 -15 minute.
Pofta buna!