meriți să fii surprins
Gogosi cu banane

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

3 bucati bucata Banane Banana
1 bucati bucata Oua Ou
30 g g Zahar Zahar
1 plicuri plic Zahar vanilat Zahar vanilat
1 bucati bucata Coaja de lamaie Coaja de lamaie
Sare Sare
10 g g Praf de copt Praf de copt
200 g g Faina Faina
1 l l Ulei pentru prajit Ulei pentru prajit

Gogosi cu banane

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(100)

Mod de preparare

Desfacem bananele, le punem intr-un bol si le pasam cu o furculita.

Peste bananele pasate adaugam oul, zaharul, zaharul vanilinat, coaja de lamaie, putina sare si mixam foarte bine totul.

Punem praful de copt in faina si amestecam bine totul si apoi, acest amestec il adaugam peste compozitia de banana. Amestecam cu un tel si gata compozitia pentru gogosi.

Punem pe foc o tigaie in care adaugam 1 L de ulei si asteptam sa se incinga.

Cand s-a incins, bagam lingura in ulei si apoi luam din compozitia de gogosi si le adaugam usor in uleiul incins.

Prajim gogosile la foc mediu pana se vor rumeni, pe toate partile. Le scoatem pe o farfurie pe care am pus un servet de hartie si procedam la fel pana se termina toata compozitia.

La final, le pudram cu zahar pudra si servim.

Pofta buna!