
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGogosi cu banane
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Desfacem bananele, le punem intr-un bol si le pasam cu o furculita.
Peste bananele pasate adaugam oul, zaharul, zaharul vanilinat, coaja de lamaie, putina sare si mixam foarte bine totul.
Punem praful de copt in faina si amestecam bine totul si apoi, acest amestec il adaugam peste compozitia de banana. Amestecam cu un tel si gata compozitia pentru gogosi.
Punem pe foc o tigaie in care adaugam 1 L de ulei si asteptam sa se incinga.
Cand s-a incins, bagam lingura in ulei si apoi luam din compozitia de gogosi si le adaugam usor in uleiul incins.
Prajim gogosile la foc mediu pana se vor rumeni, pe toate partile. Le scoatem pe o farfurie pe care am pus un servet de hartie si procedam la fel pana se termina toata compozitia.
La final, le pudram cu zahar pudra si servim.
Pofta buna!