meriți să fii surprins
Hamburger BIO

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

2 bucati bucata Chifle Chifla
300 g g Carne tocata Carne tocata
2 bucati bucata Avocado Avocado
Busuioc Busuioc
1 bucati bucata Lamai Lamaie
Baby spanac Baby spanac
Ulei de masline Ulei de masline
3 catei catel Usturoi Usturoi
1 bucati bucata Rosii Rosie
1 bucati bucata Castraveti Castravete
2 bucati bucata Pastarnac Pastarnac
Rucola Rucola
Sare Sare
Piper Piper

Hamburger BIO

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

40 min
(0)

Mod de preparare

Amestecam carnea cu sare si piper, o portionam la 150 g, o presam bine dupa care o prajim in tigaia grill.

Pisam avocado-ul impreuna cu un strop de ulei de masline si sucul de la o lamaie, pana cand obtinem o pasta.

Spanacul si frunzele de busuioc le bagam intr-un blender impreuna cu uleiul si usturoiul si blendam pana obtinem un pesto. Rosiile si castravetii ii taiem felii subtiri.

Pastarnacul il curatam de coaja, il amestecam cu ulei de masline, sare si piper, dupa care il punem la cuptor la 120°C timp de 35 min.

Chifla de burger o ungem cu ulei de masline si o lasam la cuptor sa se coaca 5 min, inainte ca pastarnacul sa fie gata.

Pentru asamblarea burgerului, pe cele doua felii de paine punem pasta de avocado, asezam carnea, peste care punem pesto-ul, rosii, castraveti si rucola. Adaugam din nou pesto, punem capacul si servim langa chipsurile de pastarnac!

Pofta bio!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei