
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGulas de vita cu orez
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Incingem uleiul intr -o cratita, adaugam carnea si o rumenim la foc iute, apoi adaugam ceapa taiata pestisori si ardeiul gras taiat fasii; turnam o cana cu apa, reducem focul si acoperim vasul cu un capac. Lasam la inabusit pana cand carnea se inmoaie, apoi adaugam rosiile in bulion, zdrobite.
2. Adaugam usturoiul zdrobit, ardeiul iute taiat marunt si potrivim de gust cu sare, piper, chimen, boia dulce si frunze de dafin.
3. Turnam vinul si mai dam un clocot.
4. Intre timp punem la fiert orezul in 600 ml apa fiarta. Il fierbem la foc mic, cu vasul acoperit, timp de 35-40 de minute. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.