
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
200 g g | Orez arborio Orez arborio | |
1 l l | Supa de pui Supa de pui | |
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
50 ml ml | Vin de masa
Vin de masa (alb) | |
80 g g | Unt Unt | |
80 g g | Parmezan Parmezan |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRisotto cu trufe
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Secretul unui risotto gustos sta de fapt in calitatea supei de gust. Va recomand ca pentru aceasta reteta sa folositi o supa clara de pui. Pentru inceput, incalzim supa. Imediat ce avem supa fierbinte, calim in unt ceapa tocata marunt, iar apoi adaugam orezul. Imediat ce orezul devine translucid, adaugam vinul alb si lasam sa se evapore alcoolul.
Dupa ce nu mai avem lichid in craticioara, adaugam cate un polonic de supa si hidratam orezul pana cand acesta ajunge la consistenta dorita.
La final, adaugam o lingura de unt si parmezanul ras, oprim focul si amestecam bine. Servim fierbinte. Pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!