
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 kg kg | Pulpa de rata Pulpa de rata | |
15 g g | Cimbru Cimbru | |
60 g g | Sare de mare Sare de mare | |
2 l l | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | |
150 g g | Orez bob lung Orez bob lung | |
300 g g | Legume cu unt Legume cu unt | |
25 g g | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
100 g g | Unt Unt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPulpe de rata confiate si orez cu legume
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Masam pulpele de rata cu sare si cimbru si le lasam la frigider timp de 2 ore intr-un vas acoperite cu folie de plastic. Dupa 2 ore punem pulpele de rata intr-o tava adanca sau intr-un vas adanc si turnam ulei de floarea-soarelui pana acoperim in totalitate carnea. Lasam la cuptorul incins la 130 grade C timp de 6 ore.
Intr-o tigaie calim ceapa in unt, adaugam orezul, calim si stropim din cand in cand cu supa de pui sau de legume in asa fel incat orezul sa nu se arda. Adaugam apa si cand orezul este aproape fiert punem legumele cu unt si sotam.
Pulpele de rata trebuie luate cu grija imediat ce sunt gatite pentru ca sunt foarte fragile, iar daca le scoatem din ulei cand sunt calde exista posibilitatea sa se rupa. Pofta buna!
*Uleiul il putem refolosi si la alte retete, chiar si la cartofi prajiti.