
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
20 g g | Rucola Rucola | |
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust) | ||
900 ml ml | Supa de rosii Supa de rosii | |
200 ml ml | Vin rosu Cabernet Sauvignon Vin rosu Cabernet Sauvignon | |
2 linguri lingura | Unt Unt | |
300 g g | Orez
Orez (Risotto) | |
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
4 linguri lingura | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | |
2 linguri lingura | Reductie de otet balsamic Reductie de otet balsamic | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
400 g g | Muschiulet de porc Muschiulet de porc |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRisotto rosu cu file de porc marinat
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se spala carnea de porc, se scurge si se taie in felii subtiri. Se curata usturoiul si se taie. Se lasa carnea la marinat vreme de doua ore, in frigider, cu un amestec de otet balsamic, ulei de masline si piper.
Se curata ceapa si se taie. Se rumeneste alaturi de risotto, intr-o lingura de unt, pana devine sticloasa. Se stinge cu vin rosu, se toarna apoi supa, putin cate putin, amestecandu-se si lasand risotto-ul la scazut, pana cand capata un aspect cremos.
La sfarsit, se adauga sare si zahar dupa gust, se pune si restul de unt si se lasa sa se linisteasca un pic. Dupa ce au stat suficient la marinat, se iau feliile de porc si se prajesc pe ambele parti, se sareaza si se toarna restul de marinada. Se spala rucola, se rupe in bucati si se adauga in risotto.
Carnea este acum gata pentru a fi servita la masa, cu sosul lasat de friptura. Pofta buna!