meriți să fii surprins
Friptura de pleurotus cu orez si amestec de fructe rosii uscate, seminte de rodie si nuci

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

70 ml ml Sos de soia Sos de soia
3 catei catel Usturoi Usturoi
Oregano Oregano
400 g g Ciuperci Ciuperci
Ulei Ulei
250 ml ml Apa Apa
100 g g Orez Orez
10 g g Merisoare Merisoare
10 g g Fructe goji Fructe goji
1 bucati bucata Rodie Rodie
20 g g Miez de nuca Miez de nuca
Sare Sare
Piper Piper

Friptura de pleurotus cu orez si amestec de fructe rosii uscate, seminte de rodie si nuci

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(17)

Mod de preparare

Pregateste o marinada din sos de soia, usturoi, oregano si piper. Adauga ciupercile pleurotus in marinada si lasa-le la marinat 2, 3 minute. Atentie, nu mai mult, pentru ca altfel vor fi foarte sarate datorita sosului de soia.

Pune ulei intr-o tigaie si prajeste ciupercile pleurotus 1, 2 minute pe ambele parti.

Scoate-le pe un platou si ocupa-te de orezul cu amestecul de fructe rosii uscate, semintele de rodie si nuci.

Fierbe orezul conform instructiunilor de pe ambalaj, timp de 15-18 minute, la foc mic, fara capac.

Amesteca intr-un vas orezul fiert,  mixul de merisoare si goji, semintele de rodie, nucile taiate marunt, asezoneaza cu sare si putin ulei si apoi amesteca totul.

Serveste alaturi de friptura de pleurotus.

Pofta buna!