
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
250 g g | Orez negru Orez negru | |
2 bucati bucata | Oua Ou | |
25 g g | Usturoi Usturoi | |
80 g g | Ceapa Ceapa | |
50 g g | Ghimbir Ghimbir | |
30 g g | Ardei iute Ardei iute | |
50 ml ml | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | |
120 g g | Broccoli Broccoli | |
120 g g | Conopida Conopida | |
120 kg kg | Fasole verde Fasole verde | |
50 g g | Mazare Mazare | |
50 g g | Boabe de porumb Boabe de porumb | |
15 ml ml | Sos de soia Sos de soia | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOrez prajit cu legume crocante
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Orezul negru il lasam in apa rece cel putin 10 minute inainte de a-l fierbe.
Fierbem orezul in apa sarata, 20-25 de minute, apoi il scoatem intr-o tava intinsa in asa fel incat sa nu isi continue procesul de gatire.
Intr-o tigaie incinsa punem ulei de floarea-soarelui si calim usturoi, ceapa, ardei iute si ghimbir, toate tocate marunt. Calim bine, apoi punem ouale batute bine si amestecam ca la oua jumari, scadem intensitatea focului si adaugam orezul fiert, amestecam bine si adaugam restul legumelor taiate cat mai mic.
Stropim cu sosul de soia si lasam tigaia pe foc pana cand orezul prinde o crusta placuta.
La final punem patrunjelul tocat marunt si servim fierbinte.
Pofta buna!