meriți să fii surprins
Cotlet de porc in stil portughez

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

600 g g Cotlet de porc Cotlet de porc
200 ml ml Vin de masa Vin de masa
(alb )
250 g g Unt Unt
50 g g Usturoi Usturoi
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
25 g g Boia de ardei Boia de ardei
(iute )
5 bucati bucata Foi de dafin Foaie de dafin
120 g g Ardei iute Ardei iute
(rosu)
140 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
200 g g Orez bob lung Orez bob lung

Cotlet de porc in stil portughez

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(8)

Mod de preparare

Se pune cotletul de porc la marinat cu usturoi, patrunjel, foi de dafin, ardei iute, sare, piper si vin cat sa acopere carnea.

Se lasa la marinat peste noapte. Se taie ceapa julienne si se soteaza intr-o cratita cu unt. Se adauga cotletul si se prajeste pe ambele parti.

Se adauga marinata in care a stat cotletul peste noapte si se completeaza cu apa pana se acoperacarnea. Se lasa la fiert pana cand cotletul este fraged.

Se adauga orezul si se lasa sa se fiarba. La final se adauga 100 g de unt pentru a fi mai cremos si bineinteles, pentru gust!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.

1 oferte

Cotlet de porc, haiducescCotlet de porc, haiducesc
Cotlet de porc, haiducesc
28.10 - 31.10
Stoc limitat*!
1,99Lei