
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
600 g g | Cotlet de porc Cotlet de porc | |
200 ml ml | Vin de masa
Vin de masa (alb ) | |
250 g g | Unt Unt | |
50 g g | Usturoi Usturoi | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
25 g g | Boia de ardei
Boia de ardei (iute ) | |
5 bucati bucata | Foi de dafin Foaie de dafin | |
120 g g | Ardei iute
Ardei iute (rosu) | |
140 g g | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
200 g g | Orez bob lung Orez bob lung |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCotlet de porc in stil portughez
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se pune cotletul de porc la marinat cu usturoi, patrunjel, foi de dafin, ardei iute, sare, piper si vin cat sa acopere carnea.
Se lasa la marinat peste noapte. Se taie ceapa julienne si se soteaza intr-o cratita cu unt. Se adauga cotletul si se prajeste pe ambele parti.
Se adauga marinata in care a stat cotletul peste noapte si se completeaza cu apa pana se acoperacarnea. Se lasa la fiert pana cand cotletul este fraged.
Se adauga orezul si se lasa sa se fiarba. La final se adauga 100 g de unt pentru a fi mai cremos si bineinteles, pentru gust!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.