meriți să fii surprins
Frigarui picante cu orez basmati

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 kg kg Carne tocata Carne tocata
(vita)
250 g g Orez bob lung Orez bob lung
25 g g Menta Menta
2 bucati bucata Lamai Lamaie
80 g g Usturoi Usturoi
30 g g Ghimbir Ghimbir
3 bucati bucata Ardei iute Ardei iute
80 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
50 g g Unt Unt
2 plicuri plic Patrunjel Patrunjel

Frigarui picante cu orez basmati

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(0)

Mod de preparare

Carnea de vita se amesteca impreuna cu usturoi tocat marunt, patrunjel tocat marunt sau deja maruntit daca este in plicuri, ghimbir ras, ardei iute tocat marunt si ulei de masline. Se amesteca bine si se omogenizeaza.

Pasta obtinuta se pune pe frigarui si se prajeste pe tigaia gratar. Imediat ce carnea este gatita se stropeste cu zeama de lamaie, cu atentie sa se stoarca lamaia direct peste carne. In felul acesta, gustul iute al carnii si sucul de lamaie vor oferi o senzatie interesanta de prospetime.

Orezul basmati se gateste intr-un vas cu apa fierbinte si imediat ce acesta a absorbit toata apa adaugam untul si menta tocata marunt (poate fi folosita si menta uscata).

Se servesc impreuna. Pofta buna!

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei