meriți să fii surprins
Paste bolognese rapide

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

100 g g Carne tocata Carne tocata
2 linguri lingura Branza rasa Branza rasa
100 g g Rosii tocate Rosii tocate
3 bucati bucata Ciuperci Ciuperci
3 linguri lingura Morcovi Morcov
3 linguri lingura Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2%
3 linguri lingura Sos de soia Sos de soia
3 linguri lingura Vin rosu Vin rosu
3 fire fir Busuioc Busuioc
(proaspat)
75 g g Paste penne rigatte Paste penne rigatte
1 catei catel Usturoi Usturoi
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )

Paste bolognese rapide

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(15)

Mod de preparare

1. Fierbem pastele cu multa apa si un pic de sare conform instructiunilor de pe pachet, dar scazand 1 minut din timpul indicat.

2. Apoi incingem o tigaie si adaugam carnea tocata, usturoiul, ciupercile tocate marunt, morcovul ras si amestecam incontinuu.

3. Dupa aproximativ 5-6 minute de calit carnea, adaugam rosiile tocate, sosul de soia, vinul rosu si laptele si lasam sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute.

4. Servim sosul bolognese peste pastele calde si adaugam deasupra busuioc proaspat rupt, precum si branza rasa. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.