meriți să fii surprins
Foitaj cu hribi si piure de castane

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

500 g g Foitaj Foitaj
300 g g Ciuperci Ciuperci
(hribi)
100 g g Ceapa Ceapa
80 g g Unt Unt
120 g g Castane Castane
250 ml ml Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit
3 g g Cimbru Cimbru
1 bucati bucata Oua Ou
2 catei catel Usturoi Usturoi

Foitaj cu hribi si piure de castane

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:15 h
(35)

Mod de preparare

Intr-o cratita punem la topit untul si calim ceapa tocata marunt si usturoiul tocat marunt. Adaugam hribii si lasam sa se gateasca.

Intr-o alta craticioara punem la fiert castanele in smantana de gatit, cu cateva fire de cimbru proaspat si usturoiul curatat.

Imediat ce se hidrateaza castanele le punem in blender si le pasam pana obtinem un piure. 

Taiem aluatul de foitaj, il umplem cu hribii gatiti si cu piureul de castane, il rulam ca pe un strudel, il ungem cu oul batut bine si il coacem la 175°C timp de 30 de minute. 

Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!

3 oferte

UntUnt
Unt
22.04 - 28.04
-22%
7,49
5,79Lei
Smântână  pentru gătitSmântână  pentru gătit
Smântână pentru gătit
25.04 - 28.04
-25%
3,99
2,99Lei
30 ouă M30 ouă M
30 ouă M
25.04 - 28.04
-21%
22,89
17,99Lei