meriți să fii surprins
Aperitiv festiv cu camembert si icre de somon

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

2 cutii cutie Foietaj Foietaj
(cu unt)
250 g g Cascaval Gouda Cascaval Gouda
80 g g Miere Miere
100 g g Icre de somon Icre de somon
150 g g Branza Camembert Branza Camembert
80 g g Ajvar Ajvar
50 g g Pasta de ardei Pasta de ardei
(iute)
15 g g Marar Marar
(uscat)
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel

Aperitiv festiv cu camembert si icre de somon

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(11)

Mod de preparare

Folosim foitajul pe post de suport pentru urmatoarele umpluturi: Gouda cu miere, icre de somon, Camembert cu ajvar, Gouda si Camembert cu ardei iute.

Pregatim un bol cu Gouda rasa, apoi impartim cantitatea de Gouda in 2 boluri diferite si amestecam o parte de Gouda cu miere, iar cealalta parte cu bucati rupte de Camembert si pasta de ardei iute, dupa gust. Intr-un alt bol amestecam Camembert maruntit cu cateva linguri de ajvar. Umplem cate 3 foitaje de persoana din cele 3 umpluturi si introducem in cuptorul incins la 170?C pe functia de gratinare si lasam pana cand branzeturile incep sa se topeasca si sa se gratineze, dar cu atentie sa nu se arda foitajele. Umplem alte foitaje cu icre de somon si garnisim cu frunze de marar, portia potrivita fiind de 3 foitaje de persoana din fiecare umplutura.

Asezam totul pe platouri in asa fel incat sa obtinem un efect vizual placut si decoram cu frunze mici de patrunjel si de marar.

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!