meriți să fii surprins
Steak de ton cu masline

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

500 g g Ton file Ton file
80 g g Masline negre Masline negre
80 g g Masline verzi Masline verzi
120 g g Masline Kalamata Masline Kalamata
80 g g Rosii cherry Rosii cherry
25 g g Usturoi Usturoi
1 legaturi legatura Ceapa verde Ceapa verde
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
80 ml ml Vin alb Vin alb
10 g g Ansoa file Ansoa file
60 g g Unt Unt

Steak de ton cu masline

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(11)

Mod de preparare

Maruntim maslinele si le amestecam.

Asezam fileurile de ton pe o farfurie si le acoperim cu ulei de masline, le masam bine, apoi le prajim pe tigaia gratar pe ambele parti cate un minut.

Punem fileurile in tava la cuptorul incins la 200°C, cu maslinele maruntite, vinul alb, ansoa, usturoiul, ceapa verde, untul si rosiile cherry timp de 8 minute.

Servim fierbinte langa o garnitura la alegere, fie orez simplu fiert, couscous sau cartofi natur.

Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!