
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Ton file Ton file | ||
80 g g | Masline negre Masline negre | ||
80 g g | Masline verzi Masline verzi | ||
120 g g | Masline Kalamata Masline Kalamata | ||
80 g g | Rosii cherry Rosii cherry | ||
25 g g | Usturoi Usturoi | ||
1 legaturi legatura | Ceapa verde Ceapa verde | ||
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
80 ml ml | Vin alb Vin alb | ||
10 g g | Ansoa file Ansoa file | ||
60 g g | Unt Unt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSteak de ton cu masline
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Maruntim maslinele si le amestecam.
Asezam fileurile de ton pe o farfurie si le acoperim cu ulei de masline, le masam bine, apoi le prajim pe tigaia gratar pe ambele parti cate un minut.
Punem fileurile in tava la cuptorul incins la 200°C, cu maslinele maruntite, vinul alb, ansoa, usturoiul, ceapa verde, untul si rosiile cherry timp de 8 minute.
Servim fierbinte langa o garnitura la alegere, fie orez simplu fiert, couscous sau cartofi natur.
Pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!