
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
800 g g | Scoici
Scoici (Saint Jacques) | |
150 g g | Anghinare
Anghinare (pasta) | |
80 g g | Parmezan Parmezan | |
80 g g | Unt Unt | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
100 g g | Pesmet Pesmet |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSaint Jacques gratin
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-un bol amestecam pasta de anghinare cu parmezanul ras, usturoiul tocat marunt si patrunjelul tocat marunt. Frecam bine aceasta pasta, apoi adaugam unt si omogenizam.
Asezam scoicile intr-un vas de cuptor in care le si servim, dupa aceea punem cate o lingurita de pasta pe partea superioara a scoicii, asezonam cu sare si piper, iar apoi presaram pesmetul deasupra.
Introducem la cuptorul incins la 180°C timp de 18 minute, cuptorul fiind setat pe functia gratinare.
Imediat ce scoicile sunt gatite, stoarcem o lamaie peste scoici.
Servim fierbinte alaturi de un pahar de vin alb.
Spor la gatit!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.