meriți să fii surprins
French toast cu somon afumat si prosciutto

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

12 felii felie Paine toast Paine toast
250 g g Somon afumat Somon afumat
250 g g Prosciutto cotto Prosciutto cotto
2 bucati bucata Oua Ou
150 ml ml Lapte Lapte
80 g g Unt Unt
250 g g Crema de branza Crema de branza
0,5 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel

French toast cu somon afumat si prosciutto

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(35)

Mod de preparare

Pentru inceput, taiem coaja feliilor de paine toast si apoi le punem in lapte, le dam prin oul batut si le prajim bine intr-o tigaie cu unt.

Punem 3 felii de paine toast una peste alta, asezam feliile de somon afumat si prosciutto cotto cu trufe.

Punem crema de branza intr-o punga pentru ornat si decoram cu crema de branza si cu patrunjel tocat.

Servim langa o salata verde. Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.