meriți să fii surprins
Salata tip nicoise cu lup de mare

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

200 g g Fasole verde Fasole verde
500 g g Peste Peste
(lup de mare)
150 g g Cartofi Cartof
200 g g Naut Naut
4 bucati bucata Oua Ou
1 bucati bucata Salata verde Salata verde
30 g g Mustar Mustar
15 g g Miere Miere
75 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
15 ml ml Otet Otet

Salata tip nicoise cu lup de mare

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(23)

Mod de preparare

Curatam si taiem cuburi mici cartofii. Punem la fiert cartofii in apa sarata, iar dupa ce s-au fiert ii lasam sub jet de apa rece.

Punem la fiert fasolea verde si dupa ce s-a fiert o lasam sub jet de apa rece.

Fileul de lup de mare il gatim la cuptor la 180°C timp de 15 minute, doar cu sare, piper si un fir de ulei de masline.

Fierbem ouale timp de 10 minute, apoi le curatam si le taiem in 4. 

Amestecam mierea, mustarul, otetul si uleiul de masline si obtinem un dressing pentru salata.

Spalam si rupem salata, o amestecam cu dressing si o asezam pe farfurie.

Amestecam nautul, cartofii fierti si fasolea verde cu dressing si asezam peste salata. Adaugam fileurile de peste si servim.

Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.

4 oferte

30 ouă M30 ouă M
30 ouă M
25.04 - 28.04
-21%
22,89
17,99Lei
NăutNăut
Năut
22.04 - 28.04
-30%
4,29
2,99Lei
Salată LolloSalată Lollo
Salată Lollo
02.05 - 04.05
Stoc limitat!*
4,49Lei
Salată verdeSalată verde
Salată verde
02.05 - 04.05
Stoc limitat!*
3,49Lei