
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
250 g g | Crab
Crab (carne) | |
150 g g | Ananas Ananas | |
2 bucati bucata | Ardei iute Ardei iute | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
1 bucati bucata | Ardei gras rosu Ardei gras rosu | |
150 g g | Castraveti Castravete | |
15 g g | Busuioc Busuioc | |
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
1 legaturi legatura | Ceapa verde Ceapa verde | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalata de crab
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Lasam crabul 2 minute in apa fiarta, apoi spargem clestii cu ajutorul unui ciocan. Scoatem toata carnea de crab disponibila in clesti si carapace cu ajutorul unei scobitori sau cu un bat de frigaruie si lasam intr-un bol la frigider pana cand pregatim si celelalte ingrediente.
Tocam toate legumele cuburi foarte mici de aceeasi dimensiune. Doar ardeiul gras il taiem julienne subtire si amestecam legumele impreuna cu ulei de masline si suc de lamaie.
Amestecam salata cu carnea de crab si adaugam ananas taiat cuburi, pentru a-i da prospetime.
Gustul de baza in aceasta reteta trebuie sa fie proaspat, racoros, cu o tenta usor tropicala, dar totusi sarata. Pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!