Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
250 g g | Cartofi Cartof | |
12 g g | Boia de ardei Boia de ardei | |
50 g g | Ceapa Ceapa | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
250 g g | Rosii Rosie | |
600 g g | Caracatita Caracatita | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
1 bucati bucata | Ardei iute Ardei iute | |
80 ml ml | Ulei de avocado Ulei de avocado |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTocanita de caracatita tip Galicia
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o tigaie punem ceapa si usturoiul la calit in ulei de avocado impreuna cu boiaua si cartofii taiati cuburi mici.
Adaugam rosiile imediat ce cartofii au inceput sa se gateasca, iar apoi caracatita taiata si ardeiul iute.
Punem apa pana la jumatatea vasului si acoperim cu un capac. Lasam sa fiarba totul la foc mare timp de 10 minute.
La final stoarcem zeama de la o lamaie si servim fierbinte. Pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.