meriți să fii surprins
Carpaccio de halibut

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

500 g g Halibut Halibut
80 ml ml Ulei de avocado Ulei de avocado
2 bucati bucata Avocado Avocado
120 g g Rosii cherry Rosii cherry
30 g g Rucola Rucola
1 bucati bucata Lamai Lamaie
30 g g Nuca Nuca
1 bucati bucata Mere Mar

Carpaccio de halibut

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(7)

Mod de preparare

Intindem feliile de halibut afumat pe farfurie, intercaland feliile intre ele.

Taiem avocado in cuburi mici si le asezam peste feliile de halibut.

Taiem marul in felii subtiri pe care le asezam peste feliile de peste.

Taiem rosiile cherry in 4 si le asezam peste halibut.

Amestecam uleiul de avocado cu sucul de lamaie si miezul de nuca tocat marunt si obtinem un dressing.

Dupa ce avem totul intins frumos pe farfurie, stropim cu dressingul obtinut, iar in mijloc asezam un bulgare de salata de rucola cu dressing.

Servim rece. Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!