
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Halibut Halibut | ||
80 ml ml | Ulei de avocado Ulei de avocado | ||
2 bucati bucata | Avocado Avocado | ||
120 g g | Rosii cherry Rosii cherry | ||
30 g g | Rucola Rucola | ||
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | ||
30 g g | Nuca Nuca | ||
1 bucati bucata | Mere Mar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCarpaccio de halibut
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intindem feliile de halibut afumat pe farfurie, intercaland feliile intre ele.
Taiem avocado in cuburi mici si le asezam peste feliile de halibut.
Taiem marul in felii subtiri pe care le asezam peste feliile de peste.
Taiem rosiile cherry in 4 si le asezam peste halibut.
Amestecam uleiul de avocado cu sucul de lamaie si miezul de nuca tocat marunt si obtinem un dressing.
Dupa ce avem totul intins frumos pe farfurie, stropim cu dressingul obtinut, iar in mijloc asezam un bulgare de salata de rucola cu dressing.
Servim rece. Pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!