meriți să fii surprins
Arancini cu orez negru

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

250 g g Orez negru Orez negru
120 g g Branza Mozzarella Branza Mozzarella
1 l l Supa de legume Supa de legume
80 g g Faina Faina
3 bucati bucata Oua Ou
80 g g Pesmet Pesmet
30 g g Ceapa Ceapa
50 g g Parmezan ras Parmezan ras
80 g g Unt Unt
50 ml ml Vin de masa Vin de masa
(alb)

Arancini cu orez negru

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(3)

Mod de preparare

Facem risotto cu orez negru: Calim ceapa in unt, adaugam orezul si calim. Adaugam vinul alb, lasam sa se reduca si punem supa de baza de pui sau legume. Fierbem pana cand orezul ajunge la consistenta dorita. Oprim focul si adaugam untul si parmezanul ras. Lasam sa se raceasca, apoi ne apucam de arancini.

Punem in palma orez, punem in centrul orezului mozzarella, modelam ca pe o bila si trecem bilele de orez prin faina, ou si pesmet.

Prajim in baie de ulei si scoatem bilele de orez pe hartie absorbanta. Le servim fierbinti. Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!