
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
250 g g | Orez negru Orez negru | ||
120 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella | ||
1 l l | Supa de legume Supa de legume | ||
80 g g | Faina Faina | ||
3 bucati bucata | Oua Ou | ||
80 g g | Pesmet Pesmet | ||
30 g g | Ceapa Ceapa | ||
50 g g | Parmezan ras Parmezan ras | ||
80 g g | Unt Unt | ||
50 ml ml | Vin de masa
Vin de masa (alb) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listArancini cu orez negru
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Facem risotto cu orez negru: Calim ceapa in unt, adaugam orezul si calim. Adaugam vinul alb, lasam sa se reduca si punem supa de baza de pui sau legume. Fierbem pana cand orezul ajunge la consistenta dorita. Oprim focul si adaugam untul si parmezanul ras. Lasam sa se raceasca, apoi ne apucam de arancini.
Punem in palma orez, punem in centrul orezului mozzarella, modelam ca pe o bila si trecem bilele de orez prin faina, ou si pesmet.
Prajim in baie de ulei si scoatem bilele de orez pe hartie absorbanta. Le servim fierbinti. Pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!