
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
600 g g | Creveti Creveti | |
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
80 g g | Faina Faina | |
4 bucati bucata | Oua Ou | |
1 plicuri plic | Praf de copt Praf de copt | |
4 g g | Cimbru Cimbru | |
4 g g | Busuioc Busuioc | |
2 bucati bucata | Portocale Portocala | |
50 g g | Unt Unt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSufleu de creveti
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Punem intr-un robot de bucatarie crevetii decorticati, uleiul de masline, faina si galbenusurile de la cele 4 oua, praful de copt si verdeata spalata. Punem sare si piper dupa gust, dar si sucul de la 2 portocale proaspat stoarse. Mixam pana cand obtinem o pasta omogena.
Separat batem spuma cele 4 albusuri, apoi incorporam cu amestecul de creveti usor, usor, astfel incat sa nu pierdem aerul albusurilor.
Punem amestecul in vase de sufleu tapetate cu unt si faina, apoi punem la cuptorul incins la 200°C timp de 16 minute.
Servim fierbinte alaturi de un pahar de sampanie!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.