
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCamembert pane cu sos de parmezan, bacon si nuci
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Taiem branza Camembert in 4 parti egale, pe care le dam prin faina si de doua ori prin ou si pesmet.
O lasam la congelator timp de o ora pentru ca branza sa nu curga cand este prajita. Putem evita acest timp de asteptare doar daca branza proaspat scoasa din frigider este data prin panada si prajita pe loc, imediat ce este gata.
Intr-o craticioara punem la prajit bacon taiat cuburi mici, iar imediat ce este rumenit adaugam 50 ml de apa, apoi punem smantana de gatit si lasam sa fiarba.
Adaugam parmezanul ras la final si amestecam bine.
Maruntim nuca si o adaugam in sos.
Servim Camembertul langa sosul caldut si langa o salata de frunze de busuioc cu merisoare si stafide. Pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Florin Dumitrescu!