meriți să fii surprins
Camembert pane cu sos de parmezan, bacon si nuci

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

500 g g Branza Camembert Branza Camembert
120 g g Parmezan Parmezan
80 ml ml Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit
120 g g Bacon Bacon
50 g g Nuca Nuca
15 g g Busuioc Busuioc
12 g g Merisoare Merisoare
12 g g Stafide Stafide
150 g g Faina Faina
3 bucati bucata Oua Ou
300 g g Pesmet Pesmet
1 l l Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui

Camembert pane cu sos de parmezan, bacon si nuci

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:30 h
(27)

Mod de preparare

Taiem branza Camembert in 4 parti egale, pe care le dam prin faina si de doua ori prin ou si pesmet.

O lasam la congelator timp de o ora pentru ca branza sa nu curga cand este prajita.Putem evita acest timp de asteptare doar daca branza proaspat scoasa din frigider este data prin panada si prajita pe loc, imediat ce este gata.

Intr-o craticioara punem la prajit bacon taiat cuburi mici, iar imediat ce este rumenit adaugam 50 ml de apa, apoi punem smantana de gatit si lasam sa fiarba.

Adaugam parmezanul ras la final si amestecam bine.

Maruntim nuca si o adaugam in sos.

Servim Camembertul langa sosul caldut si langa o salata de frunze de busuioc cu merisoare si stafide. Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Florin Dumitrescu!