
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
600 g g | Creveti Creveti | |
2 bucati bucata | Ardei iute
Ardei iute (rosu) | |
90 g g | Usturoi Usturoi | |
50 ml ml | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | |
2 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
150 ml ml | Vin alb
Vin alb (sec) | |
Baghete
Bagheta (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCreveti Pil-Pil
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Aceasta este o reteta foarte rapida care poate fi pregatita chiar inainte de servire. Curatam crevetii si ii decongelam. Tocam marunt ardeiul iute, usturoiul si patrunjelul.
Desfacem sticla de vin alb si punem la incins uleiul. Calim initial ardeiul iute si usturoiul, apoi adaugam crevetii si lasam sa se caleasca. Adaugam vinul alb si lasam sa fiarba pana cand crevetii sunt gatiti.
Adaugam patrunjelul si servim fierbinte cu paine prajita.
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!