meriți să fii surprins
Creveti Pil-Pil

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

600 g g Creveti Creveti
2 bucati bucata Ardei iute Ardei iute
(rosu)
90 g g Usturoi Usturoi
50 ml ml Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
2 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
150 ml ml Vin alb Vin alb
(sec)
Baghete Bagheta
(dupa gust)

Creveti Pil-Pil

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(12)

Mod de preparare

Aceasta este o reteta foarte rapida care poate fi pregatita chiar inainte de servire. Curatam crevetii si ii decongelam. Tocam marunt ardeiul iute, usturoiul si patrunjelul.

Desfacem sticla de vin alb si punem la incins uleiul. Calim initial ardeiul iute si usturoiul, apoi adaugam crevetii si lasam sa se caleasca. Adaugam vinul alb si lasam sa fiarba pana cand crevetii sunt gatiti.

Adaugam patrunjelul si servim fierbinte cu paine prajita.

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!