
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Cartofi albi Cartofi albi | |
Sare de mare Sare de mare | ||
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
200 g g | Broccoli Broccoli | |
50 g g | Migdale Migdale | |
100 g g | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
2 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
Busuioc
Busuioc (dupa gust) | ||
1 lingurite lingurita | Coaja de lamaie Coaja de lamaie | |
2 linguri lingura | Zeama de lamaie Zeama de lamaie | |
2 lingurite lingurita | Capere Capere | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
500 g g | Somon file Somon file |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFile de somon in crusta de migdale si ierburi
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
In primul rand pregatiti garnitura de cartofi. Spalati cartofii bine, ii stergeti, ii taiati in sferturi si ii puneti intr-un vas termorezistent. Ii stropiti cu ulei de masline si ii bagati la cuptor, la 180 grade C, timp de 25 de minute sau pana capata o culoare aurie. Broccolii il decongetati putin inainte de servire.
Puneti intr-un chopper migdalele, ceapa, patrunjelul, busuiocul, coaja de lamaie, zeama de lamaie si caperele. Asezonati cu sare si piper. Blenduiti bine, puneti amestecul intr-un bol si pregatiti fileurile de somon.
Intr-o tava puneti felii de lamaie, asezati somonul pe ele si, cu ajutorul unei lingurite puneti amestecul pregatit mai devreme pe fiecare felie de somon. Dati la cuptor, la 200 grade C timp de 15 minute.
Serviti cu cartofii copti si cu broccoli. Pofta buna!