meriți să fii surprins
File de somon in crusta de migdale si ierburi

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

500 g g Cartofi albi Cartofi albi
Sare de mare Sare de mare
(Busuioc )
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
200 g g Broccoli Broccoli
50 g g Migdale Migdale
100 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
2 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
Busuioc Busuioc
(dupa gust)
1 lingurite lingurita Coaja de lamaie Coaja de lamaie
2 linguri lingura Zeama de lamaie Zeama de lamaie
2 lingurite lingurita Capere Capere
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
500 g g Somon file Somon file

File de somon in crusta de migdale si ierburi

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(11)

Mod de preparare

In primul rand pregatiti garnitura de cartofi. Spalati cartofii bine, ii stergeti, ii taiati in sferturi si ii puneti intr-un vas termorezistent. Ii stropiti cu ulei de masline si ii bagati la cuptor, la 180 grade C, timp de 25 de minute sau pana capata o culoare aurie. Broccolii il decongetati putin inainte de servire.

Puneti intr-un chopper migdalele, ceapa, patrunjelul, busuiocul, coaja de lamiae, zeama de lamaie si caperele. Asezonati cu sare si piper. Blenduiti bine, puneti amestecul intr-un bol si pregatiti fileurile de somon.

Intr-o tava puneti felii de lamaie, asezati somonul pe ele si, cu ajutorul unei lingurite puneti amestecul pregatit mai devreme pe fiecare felie de somon. Dati la cuptor, la 200 grade C timp de 15 minute.

Serviti cu cartofii copti si cu broccoli. Pofta buna!

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei