meriți să fii surprins
Biban de mare la cuptor

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 catei catel Usturoi Usturoi
Sare Sare
Piper Piper
4 linguri lingura Ulei Ulei
30 g g Patrunjel Patrunjel
2 bucati bucata Biban de mare Biban de mare
1 bucati bucata Lamai Lamaie

Biban de mare la cuptor

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(37)

Mod de preparare

Pentru inceput, pregateste o marinada din usturoi, ulei si patrunjel. Pune usturoiul tocat marunt intr-un bol, asezoneaza cu sare si piper, adauga uleiul, amesteca si la urma patrunjelul tocat marunt. Amesteca bine si pune marinada deoparte. 

Pregateste bibanii care sunt eviscerati, pune-i intr-o tava termorezistenta facand cateva crestaturi in piele. Pentru un plus de aroma, unge bibanii cu marinada pregatita din usturoi, ulei si patrunjel atat in interior cat si in exterior si adauga feliile unei lamai.

Da bibanii la cuptor, in cuptorul preincalzit, la 200°C, timp de 20 minute sau pana cand sunt bine patrunsi.

Serveste-i cu salata mixta cu rosii.

Pofta buna!

1 oferte

LămâiLămâi
Lămâi
29.02 - 03.03
-33%
5,99
3,99Lei