Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBiban de mare la cuptor
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pentru inceput, pregateste o marinada din usturoi, ulei si patrunjel. Pune usturoiul tocat marunt intr-un bol, asezoneaza cu sare si piper, adauga uleiul, amesteca si la urma patrunjelul tocat marunt. Amesteca bine si pune marinada deoparte.
Pregateste bibanii care sunt eviscerati, pune-i intr-o tava termorezistenta facand cateva crestaturi in piele. Pentru un plus de aroma, unge bibanii cu marinada pregatita din usturoi, ulei si patrunjel atat in interior cat si in exterior si adauga feliile unei lamai.
Da bibanii la cuptor, in cuptorul preincalzit, la 200°C, timp de 20 minute sau pana cand sunt bine patrunsi.
Serveste-i cu salata mixta cu rosii.
Pofta buna!