meriți să fii surprins
Pastrav cu sos alb si fritata de cartof

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

2 bucati bucata Pastrav afumat file Pastrav afumat file
1 bucati bucata Cartofi albi Cartofi albi
3 bucati bucata Rosii cherry Rosii cherry
1 bucati bucata Oua Ou
1 bucati bucata Lamai Lamaie
5 linguri lingura Smantana 12% Smantana 12%
Patrunjel Patrunjel
(dupa gust )
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Piper alb Piper alb
(dupa gust )
2 bucati bucata Ceapa verde Ceapa verde

Pastrav cu sos alb si fritata de cartof

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(1)

Mod de preparare

1. Taiati cartoful cuburi si fierbeti-l ca pentru piure. Pasati-l, adaugati oul batut bine, rosiile cherry taiate dupa placul inimii, o ceapa verde taiata marunt si sare. Prajiti compozitia intr-o tigaie fierbinte neaderenta, fara ulei, timp de 3 minute pe fiecare parte. Va fi ca o omleta de cartofi.

2. Fileurile de pastrav le prajiti 4 minute pe fiecare parte intr-o tigaie preincalzita, la foc mediu, cu 2 lingurite de ulei de floarea-soarelui.

3. Sosul se prepara amestecand bine smantana cu sare, piper, ceapa ramasa si verdeata tocate marunt. Se lasa 15 minute la frigider apoi se serveste alaturi de fritata si peste, peste care se poate adauga putina zeama de lamaie. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.