
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 pachete pachet | Biscuiti cu ovaz Biscuiti cu ovaz | |
250 g g | Musli Musli | |
150 g g | Unt Unt | |
900 g g | Inghetata
Inghetata (capsuni si vanilie ) | |
2 borcane borcan | Gem de fructe de padure Gem de fructe de padure |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTarta cu inghetata si gem de fructe de padure
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pisati biscuitii cu ajutorul unui chopper si puneti-i intr-un bol. La fel procedati si cu crunchy musli si amestecati cele doua compozitii. Peste pesmetul obtinut adaugati untul topit si amestecati. Intindeti amestecul obtinut intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Coaceti 25 de minute la 160 grade C, apoi lasati blatul la racit.
Dupa ce s-a racit bine, puneti un strat de inghetata de capsuni, apoi unul de vanilie. Lasati la congelator peste noapte si a doua zi ornati cu gemul de fructe de padure. Mai bagati la congelator 20 - 30 de minute si apoi taiati si serviti.