meriți să fii surprins
Tarta cu inghetata si gem de fructe de padure

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 pachete pachet Biscuiti cu ovaz Biscuiti cu ovaz
250 g g Musli Musli
150 g g Unt Unt
900 g g Inghetata Inghetata
(capsuni si vanilie )
2 borcane borcan Gem de fructe de padure Gem de fructe de padure

Tarta cu inghetata si gem de fructe de padure

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(3)

Mod de preparare

Pisati biscuitii cu ajutorul unui chopper si puneti-i intr-un bol. La fel procedati si cu crunchy musli si amestecati cele doua compozitii. Peste pesmetul obtinut adaugati untul topit si amestecati. Intindeti amestecul obtinut intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Coaceti 25 de minute la 160 grade C, apoi lasati blatul la racit.

Dupa ce s-a racit bine, puneti un strat de inghetata de capsuni, apoi unul de vanilie. Lasati la congelator peste noapte si a doua zi ornati cu gemul de fructe de padure. Mai bagati la congelator 20 - 30 de minute si apoi taiati si serviti.