
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSomon cu sos de lamaie si spanac
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pune o tigaie pe foc, adauga putin ulei, lasa-l sa se incinga si aseaza fileurile de somon cu pielea in jos. Asezoneaza cu sare si piper si prajeste-le timp de 5, 6 minute pe fiecare parte. Scoate-le apoi pe o farfurie.
Pune din nou o tigaie pe foc, adauga putin ulei si untul. Lasa pe foc pana se topeste untul si apoi adauga ceapa tocata marunt si usturoiul tocat marunt.
Caleste timp de 1 minut si adauga rosiile uscate, taiate fasii si baby spanacul. Amesteca bine totul.
Toarna supa de legume, smantana pentru gatit, omogenizeaza sosul, lasa-l 1, 2 minute si apoi adauga fileurile de somon prajite si parmezanul ras.
Gateste timp de 8 minute, la foc mic, asezoneaza cu sare si piper, adauga zeama de lamaie si la final, patrunjelul tocat.
Pofta buna!