
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Ulei Ulei | |||
450 g g | Somon file Somon file | ||
Sare Sare | |||
Piper Piper | |||
25 g g | Unt Unt | ||
1 bucati bucata | Ceapa Ceapa | ||
5 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
30 g g | Rosii uscate Rosii uscate | ||
50 g g | Baby spanac Baby spanac | ||
50 ml ml | Supa de legume Supa de legume | ||
160 ml ml | Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit | ||
50 g g | Parmezan ras Parmezan ras | ||
1 bucati bucata | Zeama de lamaie Zeama de lamaie | ||
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSomon cu sos de lamaie si spanac
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pune o tigaie pe foc, adauga putin ulei, lasa-l sa se incinga si aseaza fileurile de somon cu pielea in jos. Asezoneaza cu sare si piper si prajeste-le timp de 5, 6 minute pe fiecare parte. Scoate-le apoi pe o farfurie.
Pune din nou o tigaie pe foc, adauga putin ulei si untul. Lasa pe foc pana se topeste untul si apoi adauga ceapa tocata marunt si usturoiul tocat marunt.
Caleste timp de 1 minut si adauga rosiile uscate, taiate fasii si baby spanacul. Amesteca bine totul.
Toarna supa de legume, smantana pentru gatit, omogenizeaza sosul, lasa-l 1, 2 minute si apoi adauga fileurile de somon prajite si parmezanul ras.
Gateste timp de 8 minute, la foc mic, asezoneaza cu sare si piper, adauga zeama de lamaie si la final, patrunjelul tocat.
Pofta buna!