meriți să fii surprins
Somon cu sos de lamaie si spanac

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

Ulei Ulei
450 g g Somon file Somon file
Sare Sare
Piper Piper
25 g g Unt Unt
1 bucati bucata Ceapa Ceapa
5 catei catel Usturoi Usturoi
30 g g Rosii uscate Rosii uscate
50 g g Baby spanac Baby spanac
50 ml ml Supa de legume Supa de legume
160 ml ml Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit
50 g g Parmezan ras Parmezan ras
1 bucati bucata Zeama de lamaie Zeama de lamaie
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel

Somon cu sos de lamaie si spanac

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(343)

Mod de preparare

Pune o tigaie pe foc, adauga putin ulei, lasa-l sa se incinga si aseaza fileurile de somon cu pielea in jos. Asezoneaza cu sare si piper si prajeste-le timp de 5, 6 minute pe fiecare parte. Scoate-le apoi pe o farfurie.

Pune din nou o tigaie pe foc, adauga putin ulei si untul. Lasa pe foc pana se topeste untul si apoi adauga ceapa tocata marunt si usturoiul tocat marunt.

Caleste timp de 1 minut si adauga rosiile uscate, taiate fasii si baby spanacul. Amesteca bine totul.

Toarna supa de legume, smantana pentru gatit, omogenizeaza sosul, lasa-l 1, 2 minute si apoi adauga fileurile de somon prajite si parmezanul ras.

Gateste timp de 8 minute, la foc mic, asezoneaza cu sare si piper, adauga zeama de lamaie si la final, patrunjelul tocat.

Pofta buna!