Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Ulei Ulei | ||
450 g g | Somon file Somon file | |
Sare Sare | ||
Piper Piper | ||
25 g g | Unt Unt | |
1 bucati bucata | Ceapa Ceapa | |
5 catei catel | Usturoi Usturoi | |
30 g g | Rosii uscate Rosii uscate | |
50 g g | Baby spanac Baby spanac | |
50 ml ml | Supa de legume Supa de legume | |
160 ml ml | Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit | |
50 g g | Parmezan ras Parmezan ras | |
1 bucati bucata | Zeama de lamaie Zeama de lamaie | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSomon cu sos de lamaie si spanac
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pune o tigaie pe foc, adauga putin ulei, lasa-l sa se incinga si aseaza fileurile de somon cu pielea in jos. Asezoneaza cu sare si piper si prajeste-le timp de 5, 6 minute pe fiecare parte. Scoate-le apoi pe o farfurie.
Pune din nou o tigaie pe foc, adauga putin ulei si untul. Lasa pe foc pana se topeste untul si apoi adauga ceapa tocata marunt si usturoiul tocat marunt.
Caleste timp de 1 minut si adauga rosiile uscate, taiate fasii si baby spanacul. Amesteca bine totul.
Toarna supa de legume, smantana pentru gatit, omogenizeaza sosul, lasa-l 1, 2 minute si apoi adauga fileurile de somon prajite si parmezanul ras.
Gateste timp de 8 minute, la foc mic, asezoneaza cu sare si piper, adauga zeama de lamaie si la final, patrunjelul tocat.
Pofta buna!