
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMerluciu cu sos de ceapa alba caramelizata si salata calda
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Fierbeti cartoful pana se inmoaie.
2. Sosul: taiati ceapa felii si o prajiti intr-o tigaie cu unt, la foc mediu. Cand este caramelizata (un maro frumos), adaugati sucul de lamaie. Adaugati si vinul si lasati-l 4 minute pana se evapora. Apoi adaugati smantana, amestecati si dati deoparte.
3. Infierbantati o tigaie neaderenta si prajiti merluciul 5 minute pe partea cu pielea si inca 3-4 minute pe cealalta parte.
4. Merluciul il serviti alaturi de o salata facuta din cartofi fierti si frunze de spanac, cu sosul turnat deasupra. Nu uitati de sare si piper!
Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.